Tehisintellekti tõus: Kuidas Eesti saab kasutada AI-d tänaseks eduks

ai chatgpt e-koolitus tööotsijale tööturukoolitus äriplaan ümberõpe Nov 09, 2023

Elon Muski ja Ühendkuningriigi peaministri arutelu (youtube'i link) tehisintellektist avab silmad võimalustele, mida AI meile täna pakub. Eesti, tuntud oma kiire tehnoloogilise kohanemisvõime poolest, on valmis võtma vastu väljakutseid, mis kaasnevad tehisintellekti ajastuga. Kuidas me saame seda potentsiaali kohe rakendada?

Tehisintellekt ja tööturg

Tööturul püsimiseks on oluline pidevalt õppida ja enda oskusi täiendada. Alustage täna: uurige, millised kursused või töötoad on teie valdkonnas kättesaadavad ja registreeruge neile. Ettevõtluskeskuses pakume mitmeid AI-temaatilisi programme, mis on kohe kättesaadavad.

Innovatsiooni toetav keskkond

Praktilise innovatsiooni elluviimiseks tuleb julgelt katsetada. Alustage väikeste projektidega, testige oma ideid reaalsete kasutajatega ja õppige iga ebaõnnestumise pealt. Meie keskus on siin, et toetada teid nendes esimestes sammudes, pakkudes juhendamist ja ressursse.

Tehnoloogia kasutamine ja arendamine

Õppige uusi tehnoloogiaid ja rakendage neid oma äriideedes. Tutvuge näiteks ChatGPT tehnoloogiaga läbi meie eGPTen-prompt engineering kursuse, mis annab teile praktilised oskused AI kasutamiseks.

Riiklik toetus ettevõtlusele

Uurige, millised riiklikud toetusprogrammid on praegu kättesaadavad ja kuidas need võivad teid aidata. Meie koolitusprogrammid, nagu veebi äriplaan ja digiturundus, on loodud selleks, et aidata teil saada Ettevõtluse alustamise toetust ja muuta teie ettevõtte idee reaalsuseks.

Tegutsege täna!

Ärge oodake homset, et tegeleda tuleviku tehnoloogiatega. Eestis on ainulaadne võimalus olla eesrindlik tehnoloogia kasutamisel ja arendamisel. Ettevõtluskeskus on teie partner, aidates teil leida kõige sobivamad koolitusprogrammid ja toetades teie teekonda innovatsiooni maailmas.

Tutvuge meie kursustega ja astuge esimene samm juba täna:

Meie eesmärk on toetada teid nende väljakutsetega toimetulekul, pakkudes hoolikalt valitud teemasid ja ise loodud ümberõppeprogramme, mis aitavad teil uute võimalustega kohaneda ja edukaks saada.

Alek Kozlov

juht ja koolitaja

 

See artikkel on sündinud tänu koostööle avatud tehisintellekti platvormiga ChatGPT, mida haldab OpenAI. ChatGPT abiga suutsime süvitsi analüüsida andmeid, trende ja parimaid praktikaid, mis aitasid rikastada käesolevat analüüsi praktiliste näidete ja globaalsete perspektiividega.

Osale ★★★★★ koolitusel

Vaata lisaks
Vaata lisaks
Vaata lisaks